Anotace: Je to už sedmnáct let - a mně se to občas - i ve snu - promítne znovu na promítacím plátně vzpomínek...
*
křižovatka rovná jak komorní a
s momentem překvapení
výbuch
rudý rozliv bývalého života
působí stabilně
jak Everest
oči dozadu
nahoru dolů
napravo
voda a krev
děravá čepice
noha pod hlavou
tři řádky v černé kronice