někdy se u tebe zastavím v čase
dívat se budem až do rána do nebe
do roka padnem si do oka zase
budu tvůj stín a ty budeš má ozvěna
ženich je bez ženy, nevěsta bez věna
po čase lásku zas pohřbili do země
rozvodem u soudu stvrdí to písemně
budou spolu..ale každý sám pro sebe
úplně to slyším s brnkáním na kytaru.. i když o smutném, tak se ti to povedlo
06.05.2016 19:34:09 | hanele m.
Moc děkuji, ale díky patří životu...to on tak náramně píše;) Jsem především muzikant a pokoušel jsem se o zhudebnění. Bohužel trpím dokonalou neschopností cokoli dotáhnout do konce..:-)
28.05.2016 17:49:47 | Manni3