Nevymanění
Anotace: Svět je místem zkoušek
Sbírka:
Probuzení
Jemnocit
zmírá zdařile tíhou hmoty
obtěžkanou
principy
pro nic
Ambice
věčný hlad válcují dravě
tlamy dokořán
když ukusují
pro nic
Běžci v procesu
nevymanění jedou v roli
v kapse kudla
by bodla
,,
A zas ega
vzhůru letí a tmu šíří
věční slepí
na nic
Přečteno 504x
Tipy 14
Poslední tipující: Zrzi, Petbab, Jort, Kubíno, Amonasr, Frr, Jin&Jang, Mácha
Komentáře (0)