Nemám čas
Anotace: Hlavně mít hodinky.
Nemám čas.
Tak sedím a piju.
Hodinky mám.
Dneska jsem potkala štěstí.
Teda myslím.
Zítra to zas bude jinak.
Někde jsem o tom četla.
Mám si vážit každého dne.
Asi.
Je to, ksakru, moudré!
Otevírám další flašku.
Začínám tomu všemu rozumět.
A je to skvělý.
Snad mi nic nechybí.
Snad.
Koupu se v červeně trpkém ráji.
Ale postrádám cigaretu.
Přečteno 313x
Tipy 4
Poslední tipující: Jort, Mácha, Jin&Jang
Komentáře (1)
Komentujících (1)