Cafe de Mare
Anotace: Z mobilu, tak si tu tak tukam
Horka cokolada, sladke pokuseni v tom dokonalem stroji....
Jako by se mnou nekdo michal
Ptam se? Je ti lip?
Ne neni...Znamena to, ze sis tu diru osvojila?
Ja nevim...stale se mnou michas
A ja jsem krehci a na kusy
Ja vlastne nevim...
Jsem zamichana
Přečteno 654x
Tipy 2
Poslední tipující: bogen, Jin&Jang
Komentáře (4)
Komentujících (2)