Kosterní pozůstatky
Často zdával se mi sen
Na nějž jsem nebyl připraven
Po stěnách i na zemi krev zčeřená
Všude kostí hromádky
Očí dvě, tři studánky
Nikdo neví, co to znamená
Spal jsem tehdy na voze
Hleděl k noční obloze
Najednou se svalila suť kamenná
Konec přišel nečekán
Pouze kůň byl rozmačkán
Spolknula ho chladná lavina
Já dál ležel nedotčen
Můj příběh byl nedočten
Z nebe padala zář marnivá
Pak ráno vzpružilo mne z noční hrůzy
Přečteno 444x
Tipy 2
Poslední tipující: Mácha, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (0)