Přijde doba konce, vzlyků,
ze vzpomínek naše zmizí obrazy.
Odejdeme bez breku a křiku,
marné masti, marné obvazy.
Zhojí se rány básní kopiníků,
a síla věků pozůstatky rozhází.
Zde leží trojice mladých básníků
a v kameni jejich odkazy.
Byť naše skromné rovy přehlédl by dav,
vy zastavte se a čtěte trojí epitaf...