Samotka
Anotace: návštěvní hodiny mám celé dějiny..
Už to tady nevydržím,
je to pořád dokolečka.
Ještě přivoním si k růžím,
na svobodu pustím křečka.
Už to tady nevydržím,
mám sám sebe za blbečka.
Vrátím vše, co komu dlužím,
těch pár knížek a cédéčka.
Už to tady nevydržím,
nemohu to snášet více!
Lepší skočit do ostružin
nahý jako jitrnice.
Už to tady nevydržím,
přijď si pro mě, Klekánice.
Utraťte mě někdo prosím,
a odvezte do márnice.
Už to tady nevydržím,
pro sebe si často říkám.
A když to pak stejně zkusím,
nevede to vůbec nikam.
Už to tady nevydržím,
tohle pro mě prostě není!
volám k otevřeným dveřím
doma sám, jak ve vězení.
Přečteno 306x
Tipy 11
Poslední tipující: ježa, Móny, bogen, Frr, Kubíno, Jin&Jang
Komentáře (4)
Komentujících (3)