Anotace: 3
Naděje se zpochybnila pod tíhou prázdna
znehybněnl ten kousek podemnou
do prázdna než pustím to co odletí
zlom je zapsán nejde vymazat
Mohla bych začínat odznova
jak listí na podzim opadat...
No a pak jak listí na jaře se znovu zazelenat....to není špatný :-))
20.05.2016 21:45:44 | Mácha
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?