dnes ráno
si kýchnul náš vztah
jakoby naposledy
pak ještě podruhé
a třetí:
stále mě do čehosi nutíš
byť vakuum mezi námi
nedoslýchá
kdybys
možná
jen naznačila
jen zaťala úsměv
měl bych pak sto chutí
žádnou však
na kýchnutí