Spolknutá
To já se těším
na potom
ať vyzvoní to
starý zvon
že bez rukou
a bez nohou
já spolknutá jsem
oblohou!
At nese se to
do lesů
že strachy už se
netřesu
ať letí to i
do polí
že srdce už mě
nebolí
To já se těším
na příště
opustím pozemské
bludiště
a nechám tu i
hlavu svou
já spolknutá jsem
oblohou!
To já se těším
na jindy
a jako spánek
poklidný
to nevidím