Anotace: Ráno po pitce jsme plni otázek...třeba "Kde to jsem?", "Kdo je ta holka vedle mě?" nebo "Jak vlastně umřela?"
Sbírka: Stručné verše
Tlieskam!
A možno by som sa na tom aj viac zasmial ak by si pointu nevyzradil hneď v anotácií... Možno nabudúce. :)
25.05.2016 01:49:09 | WhiteRayne
Jelikož ta báseň vychází z černohumorového vtipu, nemohl jsem si odpustit jej v anotaci uvést. Uznávám, že to celkem vyzrazuje vše, ale nemohl jsem odolat ;)
25.05.2016 04:30:50 | Ravena Lupus