Anotace: :-) :-* :-* :-* :-) nikdy neříkej nikdy
Hlavní věc je intuitívně žít. Nedělat si pravidla, neb to jsou pouta.
~ Fráňa Drtikol
Lze-li se
k slovům přitulit
tak tahle báseň
taková chce být
Plná vřelá náruč
veršů, které hřejí
položí tě hravě
do růžové pěny
Plná náruč
jako vana
pro tebe je
uchystána
Úplňkové „Carpe diem!“
Hijé kočí,
ať teď žijem!
Ať letíme černou nocí!
Ať ji vlasy rozvrkočí!
Ať celý svět
se chvěje
její rozkoší
Ať se chvěje,
ať se směje
ať všem zvyšuje vibraci
jen tak,
že má legraci
:) zvýšila mi vibraci ... nebo to je úplňkem:§ :D Pěkně poskládaná, Ladylobo:)
22.05.2016 10:48:37 | Ragnell
:-) jestli slovy nebo úplňkem na tom mi nesejde hlavně že je ti fajn a to ti přeji přejem :-)
22.05.2016 11:04:12 | Romana Šamanka Ladyloba
Krásně rozverná :-)
22.05.2016 10:03:51 | Amonasr