Zahrádka emocí
celý rok kvete
touhy zas vyhání
do poupěte
někde už dokonce
zraje láska
celá se červení
sluníčko láká
k líbání!
Zahrádka emocí
pořád se mění
chvíli se zatáhne
zaprší snění
pak zase paprsky
probudí štěstí
semínka klíčí
do radosti
výskání!
Však každá zahrádka
není stejná
některá smutná je
pustá temná
kde slunce nechodí
bez milosti
nikdy se nezrodí
nové štěstí
Stíny jsou plevel
co prorůstá duší
vytrhat zahubit
zničit se musí
Pro všechna
nová svítání
ducha to zvedne
zachrání!
je hezky pozitivní :) Zahrádku emocí občas i zreju, pohnojím, oseju a pak se směju. :)
24.05.2016 00:29:18 | el sereno