Realita
Anotace: Nikdy se nedej! Život je boj.
Jsem pekelný oheň,
spálím vše co se mě dotkne.
Jsem průzračná voda,
všechno kolem mě zmlkne.
Jsem vzduch,
beze mě nemůžeš dýchat.
Jsem země,
musíš se mě pořád dotýkat.
Jsem smrtelná tsunami,
snažíš se přede mnou plavat.
Jsem krutá realita,
nemusíš se hned vzdávat.
Přečteno 437x
Tipy 8
Poslední tipující: Frr, Oxík, Annie Tauer Jackson, zdenka, CoT, VEDz RVAHEs, Kubíno
Komentáře (6)
Komentujících (5)