Jsou věci, které nenapíšu, tisíckrát chtěla bych
jezdit ti po líci a třpytky v tvých očích odeznít do prostoru
nakreslit kometu z tvého hlasu a potom tisíckrát štastně se smát..
Jsou věci, které nedokážu. zajet ti prsty pod kůži
tak strašně chtěla bych umět se dostat do řečiště touh
a splynout s tím vším, co nikdy nebude mé.
Jsou věci, které nenakreslím. chtěla bych odhrnout
realitu stranou, jako druhý nános barvy, z dob renesance,
a pohledět na to, co rodí se teprve poprvé
surové, krvavé, moudré.
Jsou věci, které nevyslovím, malé jiskřičky před očima,
zmizí dřív, než se zahledíš do jejich šalby,
jsou lidi a lidé. Jsou náčrty a malby,
a tebe si dnes maluju indigovou tuží do své čáry života,
abys žil tak dlouho, než poslední lidé zapomenou,
kde je nahoře a dole, kde je světlo a stín,
jsou věci, které prostě jenom jako šelest odezním...