Vládkyně
Anotace: ...vždyť víš, tak proto.
Ester ani Ráchel
neznají a nemají tvář
milosrdenství Serafína
vycházející Slunce
Kosmický řád
tesknotu ač pohasíná
černá Madona
zahalená závojem červánků
Ve stínu nezbývá záře
Ponořená a obnažená
Pravda nosí dvě tváře
Smrti na kahánku
Přečteno 268x
Tipy 2
Poslední tipující: Jin&Jang, Ormissia
Komentáře (1)
Komentujících (1)