Otázky jsou někdy prosté
odpovědi v kámen vrostlé
vytesám k nim otazníky
prázdná slova, ne!
To díky.
Nechci slyšet co je špatně
vím a nemusím stát při tom na dně
moudrých kolem je jak prachu
moralisté káží!
Jen se strachuj!
Co je správné a co není?
Můžu vůbec něco změnit?
Co je pravda a co lež?
Chci podepřít šikmou věž?
Miluješ mě ženo cizí?
Jseš má láska?
Je cit ryzí?
Na co stále čekat mám?
Sám v sobě se nevyznám.
Občas je dobré si jen tak pro sebe zafilozofit, svět je pak lépe k vidění. :O) Hezky seskládáno. :O)
27.05.2016 16:24:52 | Tichá meluzína