Anotace: Choreografie se snažím vytvářet....
Sbírka: Taneční básně
Každý člověk chce v životě něco dokázat a nebýt pouze v pozadí. Naprosto tě chápu. Kdyby člověk neměl žádný cíl, tak nemá kam směřovat.
Není podle mě důležité být nejlepší a získat za každou cenu ocenění.
Důležité je pro něco žít a věřím, že u tebe je to tanec :). Přeji ti, aby se ti sen splnil a nějakou cenu jednou vyhrála. Pamatuj si, že je důležité se těšit i z maličkostí a nemusí to být žádný veliký úspěch ;).
27.05.2016 20:12:56 | Kubíno
Milá Annie,
Tvá báseň mě svou formou příliš nezaujala, tak jen k obsahu.
Přeji hodně inspirace pro vytváření choreografií.
Já se věnuji výrazovému tanci, choreografie vytváříme v naší skupině společně.
Osobně mám raději radost z tvoření, než úspěch na pódiu.
27.05.2016 19:54:08 | Tapíše