Anotace: ...když to bez sprostého slovíčka nejde...
Sbírka: A srdce hrálo marš
K pochodu ti hraje
klapání podpatků
kdejaký chlapec taje
uvržen do zmatků
A kolik růží pro tebe
ve víru vášní shoří
tvé srdce nezebe
však všechny lásky moří
kurvo