Rozpité verše
Rád hladím tvé ladné křivky
Rád stírám z tebe kapky drobné
Rád pokládám rty na tvé tělo
Miluji tvou chuť, chuť tvé mízy
Miluji tvou přítomnost ve své blízkosti
Býváš chladná, leč má hlava žhne
Má drahá
Má nedopitá sklenko
Přečteno 475x
Tipy 6
Poslední tipující: JSJ, Katherin Bidmonka, Jort, Mates.21, Oxík, Maggot7
Komentáře (1)
Komentujících (1)