Mrtvý strom
Anotace: Stromy jsou jako lidé
O jak divno mi je
Jak když tíha mé kořeny nahnije
Jak kdyby konec měl už být...
těžkne mi koruna..
Možná je čas odejít...
To třísky v mých větvích lámou se
Bez hnízd holé jsou
A kdo by chtěl jen tak opřít se...
Toho nepohladím korunou
Přečteno 445x
Tipy 5
Poslední tipující: Jan Urban, tato22, Katherin Bidmonka, Amonasr
Komentáře (1)
Komentujících (1)