Vzpomínání
Anotace: ...není jen tak vzpomínat...
Vzpomínání
možnost poodhalit roušku tajemství.
Vzpomínání
co nás zároveň i ničí..
Výkřiky ze snů...
Sny
které do tmy křičí....
Rýmy
co se na povrch derou.....
Emoce
jak na horské dráze......
Vzpomínání
...co se platí draze...
Přečteno 391x
Tipy 9
Poslední tipující: Amonasr, el sereno, Mácha, Nikita44, Tomáš Pavlík, Jin&Jang
Komentáře (3)
Komentujících (3)