Anotace: ..
Hvězda na obloze pohasíná,
nikdo to nevidí, každý už v tu dobu usíná.
Hvězda padá, padá do neznáma,
neplní přání, vyplní se zlá karma.
Neplač, nepanikař, i když je všechno ztraceno,
nejen to zlé ti bude vráceno.
Zajímavá :). Můžu se jen zeptat, jak píšeš ve čtvrtém verši : cituji "neplní přání, vyplní se zlá karma" a v posledním verši "nejen to zlé ti bude vráceno". Jak je myšlen ten poslední verš, když v tom čtvrtém neplní žádná přání a pravděpodobně nic dobrého nepřináší.
Neber to jako šťouravý dotaz prosím, jen mě zajímá, jak to vlastně myslíš ;) ?
31.05.2016 21:13:58 | Kubíno
:) Říká se, že když padá hvězda, splní přání. Ta hvězda o které píšu oplácí lidské skutky. Když někdo udělá něco špatného, vrátí se mu to a zase naopak. :)
31.05.2016 21:17:52 | Katherin Bidmonka