Jsem taková . . .
Jsem taková . . .
-
Jsem voda,
Co teče si svým směrem -
A ty kameny,
Co jí do cesty postavíš -
Ty přeskakuje . . .
A budeš-li chtít
Tu vodu zastavit -
Tak nedělej to -
Jinak -
utopím tě . . .
Jsem taková . . .
-
Jsem kočka,
Co hranice už nectí -
A ten plot,
Co jí do cesty přichystáš -
Ten obejde si . . .
A budeš-li chtít
Tu svobodnou zastavit -
Tak nedělej to -
Jinak -
poškrábu tě . . .
Jsem taková . . .
-
Jsem žena,
Co dýchá volně -
A její myšlenky,
Co spoutat se pokusíš -
Ty ubrání . . .
A budeš-li chtít
I tu ženu spoutat -
Tak nedělej to -
Jinak -
opustím tě . . .
Jsem taková . . .
Za foto děkuji MIRA Photography www.facebook.com/miraaphotography?fref=ts
Já sem takový, že udiví mě, když najdu něco takového, hned pod to musím něco připsat aby se vědělo že se mi to líbí, krom toho byl jsem dost v rozpacích z té diskuze o jistých kalhotkach s krajkami :-)
16.05.2018 04:37:31 | klaun
:-) klauníku, jdeš po hodně starých stopách literských :-), děkuju a krajkové kalhoty jsou legrácka, však mě znáš :-)!
07.06.2018 21:19:20 | Fany
To víš toulavý psí nohy a čumák větřící něco báječnýho mi nedají spát :-)
07.06.2018 22:15:02 | klaun