Dohořívá
Anotace: Ať už to nebolí.
Touha se vznáší.
Už uvnitř nic nezbývá.
Vytváří záměrnou prázdnotu.
Bezduchou entitu.
Propocenou banalitu - dřívější bezmocné vášně.
Stíny lehčí sněhu
a únava občas se připomene.
V okamžiku poslední cigareta připomíná zmar
a nic neříkající pornografii,
překroucenou ve vlastní svět!
Přečteno 338x
Tipy 3
Poslední tipující: Jin&Jang, Nikita44
Komentáře (0)