Poslední vlak
Poslední vlak dnes odjíždí
a jak koukám...je poslední
jediný kdo nastoupí
není zde žádný cestující
Ten mladík někam utíká
myslí si, že minulosti uniká
místo krajiny míhají se za oknem tváře
a do očí mu svítí měsíční záře
Utíká a vlastně neví kam
kamkoli přijde, všude bude sám
je to vlak co nikde nestojí
každý samotář nastoupit se bojí
Kdo sedí v tom vlaku ztratil naději
ztratil víru a také chuť
kdo tam sedí dávno se už vzdal
se životem se už jednou pral
Bez síly a chuti žít
už nezná náš svět, umí jen snít
ten vlak míjí krajiny jež zná
utápí se ve vzpomínkách
Ten vlak tě nepustí
buď vyskočíš nebo tě zahubí
jeho jízda nikdy neskončí
jak jednou nastoupíš - nikdo tě nezachrání
Nikdo neví kdy jeho jízda končí
zda přijde dřív smrt nebo průvodčí
nerozhoduje, zda je poslední či prvá
nikdo neví, jak dlouho tvá pouť trvá
Každá jízda je jinak dlouhá
někdy roky, jindy minuta pouhá
nikdo tě už nezachrání
já se loučím, můj vak dál uhání
Přečteno 401x
Tipy 2
Poslední tipující: JSJ, Frr
Komentáře (1)
Komentujících (1)