údolím růží z marcipánu, kráčel bych já nastokrát
za svitu luny bledé jak tvář na smrtelném loži
do krajů královny lesních doupat
která v roušce grafitové tmy je zlodějkou večerních představ
do krajů šedých menhirů a věží
které stárnou tak jak chtěl by každý smrtelník
kráčel bych já planinou v mlze ranní
postával na ulicích a pozoroval lidský shon
ležel pod sluncem a spálit na uhel se nechal
plaval v moři a v mořské pěně utopil se zas
lepší ale bude sedět doma a koukat z okna ven
amen