neberu se vážně
vážně!!
co s tím když neumím
jinak než s nadsázkou
stavět se ke všemu
jsem pánev s hovězím
chybí kmín ..prozměnu
a pepře do očí
když už... tak ať
na pánvi poskočím
ať se smaží
zespoda zezhora
kůže dozlatova
kde nepomohou slova
v bufetu nárožním
na rožni
podpírám své tělo
dřevěné uhlí ze všech stran
dřív to tak nebolelo
a teď ano..
to je tím že samo..nechce se být
do vroucí vody pod pokličku
pár horkých slz
co na krajíčku
co mám
co dám .
co okořením
snad ještě zbývá čas..
něco změním
samotu na štěstí
touhu v účel
a zbytek polámaných tužek v drahokam..