Anotace: ..
Na nebezpečné ztezce pozor si dej,
odvahu v sobě uchovej.
Když se zraníš neplakej,
zvedni svojí prdej a makej.
Drsný život, samej strach,
sedřená kůže, na cestě prach.
Toužíš po radosti, nemáš vizi kam dál,
utrhl si plod, co do červena zrál.
Usmíváš se pro přírodu, květy a zvěř,
jednou budeš šťastný, tomu věř.