Tříska za nehty
A tolik
Bolí k uzoufání -
Ta tříska
za nehty -
Kdy, viš -
Že nezůstala slza ani -
A z lásky kámen na kameni -
Jenom tvý
hloupý
věty . . .
A pak tam
Ten nápis starý -
Na dveřích
byly vyrytý -
Ty slova -
Co už nejsou pravý -
Ten nápis lehko spravíš -
Jen city
zůstanou nám
rozbitý . . .
Já bojím se -
Že nakonec
Z té třísky -
vykrvácím . . .
Za foto děkuji MIRA Photography www.facebook.com/miraaphotography?fref=ts
srdce roní lásky krev
andílku, Amore rychle se zjev
je třeba léku ze tvých šípů
do dveří nový nápis rýpu
" ať tu brzy láska bydlí"
s pozdravem klaun a basta fidli
11.05.2018 18:24:39 | klaun
:-) hezky jsi to rozsekl: basta fidli, nebudeme smutný víc, než je nutný :-)! Díky klauníku za hezké básnivé řádky a přeju fajn večer :-)!
12.05.2018 19:15:31 | Fany
:) přenášíš atmosféru - krásně:)
07.06.2016 16:48:25 | Ragnell
Ragnell Díky moc :-), a zrovna je smutná, tak doufám, že jsem ti neudělala smutný večer :-( :-).
07.06.2016 20:08:52 | Fany
někdy jsem ráda smutná ... ne na brečení, jen tak ... krásně. Tak někdy bolí básně:) Ta tvoje taky tak.
08.06.2016 08:06:02 | Ragnell