https://www.youtube.com/watch?v=oN2Xs-MvxLw
Narození vnímáme jako dar
učíme se prvních kroků
následujeme stín mnohých
proudy masových veletoků
narýsované šlépěje druhých
přestane se nám chtít dál
každodenní probouzení
hledání nové naděje
opakování stereotypního děje
žijeme v uzavřené bublině
všichni předem odsouzení
nalajnovanému životu
hledáme svoji cestu
budujeme vlastní směr
vstříc odvážnému gestu
načerpáme nových sil
stanovíme si odvážný cíl
v tom můj nápad tkvěl
bojuji za své sny
rozhoduji se bez ostychu
osvobodím ukradené dny
žiji svůj život...
fajn :-) trošku mě jen netěší způspob psaní v infinitivech. já asi tu levou, být oslňován mě neláká, a ta pravá je pro mě příliš málo vyšláplá, zase tak odvážný nejsem :-)
09.06.2016 10:39:35 | hledač
Moc děkuji za tvůj názor hledači :), vážím si ho ;).
Každý své cesty strůjce :))...
09.06.2016 12:16:31 | Kubíno
Já bych šla po tý prostřední
za sluncem :-))ale láká mě i
ta vlevo,protože nevíš co tam je :-)
09.06.2016 07:03:28 | Kett