tahle báseň je taková dost kostrbatá.. chtěla by trošku ještě uhladit.. :) např. druhá sloka - proč vedle sebe "teď a nyní"? a v posledním verši také něco schází.. atd.
17.06.2016 07:38:50 | Amelie M.
Děkuji za připomínky, nevšimla jsem si toho spojení, ale opravila jej teď nyní...to je k věci.
Uhlazená to báseň nemůže být, tak jak není její nositelka. Díky
17.06.2016 07:52:17 | JSJ
Buď ráda, že jsi z davu vystoupila. Tam nikdy nenajdeš bezpečí. Nyní máš svobodnou duši. S tímto poznáním si můžeš užít vše dle chuti tvé.
10.06.2016 11:04:20 | Jan Urban
Snad je to pravda-uvidíme, co vše si v životě ještě vyzkoušíme.
Děkuji za koment..:)
10.06.2016 12:57:39 | JSJ