keby si bol v túto chvíľu so mnou
necítil by si nič
ono vždy je dôvod
upiť sa k smrti
a žiť si tú svoju rannú modlitbu
až do večera
kedysi dávno ešte svietilo slnko
spravodlivo pre všetkých
dnes svieti len tebe
mne zapadlo dávno pred rannou špičkou
sme stratení
v prstokladoch
na každej druhej strune
s falošným tónom nielen
z tvojich úst
Slunce bez mráčků je jen na poušti. Kde není poušť, občas sprchne. Dobře, že nejsi poušť.
10.08.2016 20:27:19 | MARKO