já a moje čtyři stěny
hořkosladký život máme
pláčem do cukrové třtiny
krátím si své volné chvíle
pošlu kyslík z mojí hlavy
v krátké horní duté žíle
pro trávu a jdeme slavit
zkrátka mír a láska...amen
Dig it, dude...
10.06.2016 23:39:04 | Pán rostlin