Anotace: ...
Nevzdávej se, leť dál,
zapomeň na to, že jsi sám.
Víš, musíš se pořád vznášet,
zahoď smutek, který s sebou musíš vláčet.
Nevzdávej se, leť dál,
mysli si, že jsi všech král.
Víš, musíš se pořád vznášet,
ignoruj debily, které musíš snášet.
nemám rád obecně vulgarismy (nebudu tu rozebírat možnost špatně užitého lékařského termínu) v básních, ale tentokrát to tam sedl naprosto přesně. Pěkný kus se ti tu vyvedl.
(jen mi tam skřípe v poslední sloce to "který" místo "které")
15.06.2016 18:25:05 | ElaJah
Debil je nemocný člověk, a nemusí být zlí.Pokud je, dá se to u něj omluvit jeho chorobou.Inteligentní člověk, ale stejně tak i hlubák, může být i velmi zlí.Zlím, pokud to jen trochu jde, se raději vyhni.Vrána k vráně sedá, rovný rovného si hledá.:-)
14.06.2016 16:06:44 | Jeněcovevzduchukrásného
Slovem debil jsem nechtěla urazit psychicky nemocné lidi, kteří za to nemohou.. myslela jsem ty, co se neumí chovat, šikanují a vysmívají se ostatním.
14.06.2016 17:23:13 | Katherin Bidmonka
Ano, ale nedalo mi, abych nebránil opravdu nemocné(debily), před lidskýma zrůdama, a vůbec zlíma lidma.Oni si to opravdu Nezaslouží.Tak, že jsem to pochopil, akorát, jak píši, prostě mi to nedalo.:-)
15.06.2016 19:27:23 | Jeněcovevzduchukrásného
Přirozený debil je fajn človíček
Nejhorší debil je pro mě ten, kterého vytvořím já sám.
12.06.2016 18:52:44 | VEDz RVAHEs