Holčičko v dešti,
tiše pláčeš,
ve tváři slzy-štěstí?
a
vzpomínky, na minulou noc,
razí svoji cestu, vlastní.
„Ach.“
„Chci snad toho moc?“
Holčičko,
prší,
a tvůj vnitřní svět,
ortodoxní ráj.
Splývá na rtech krev,
z nějakého boje,
bolestný to šrám.
Holčičko v dešti,
snad uschneš brzy,
já vím,
i mě to moc mrzí.