Před půlnocí . . .
Nebyl jsi tu dnes -
a nejspíš ani zítra asi -
Kdo pohladí mé vlasy?
Jsem opuštěný pes -
V bytě před půlnocí . . .
Já nemůžu spát -
a místo tebe objímá -
Mne v ložnici - peřina.
U oken budu stát -
V bytě před půlnocí . . .
Možná máš jinou -
a srdce smutek nosí.
A zdi teď slyší cosi -
Jak pláč holky pod peřinou -
V bytě před půlnocí . . .
Za foto děkuji MIRA Photography www.facebook.com/miraaphotography?fref=ts
..tak smutek usedl na srdce
po noci však přijde den
a přinese možná i nový sen...
Příjemné počtení
16.06.2016 11:59:35 | JSJ
ST Fany ...inspirativní krása :-)
Krása co zůstala tichá
černobílé snění
pohladilo líci
jsi opravdová?
jsi něha
co umí být snící
a srdce zůstalo Ti čisté
jsi ta
co jisto jistě
nezůstane
k ránu sama
milostí lásce
odevzdaná
14.06.2016 12:02:26 | Malá mořská víla
a místo Tebe mne objímá
v ložnici mé jen peřina
to chce ven, mezi lidi ...
14.06.2016 11:21:56 | Petr Jan