uschlý stvol ze zahrady Nikoho
zmuchlaný květ z čísi vypůjčený kůže
odnáší v zobáku všudypřítomný somrácký holub
... a kam se poděly všechny hrdličky ?
kam odlétají spát, když zamlká
i tenký pramínek podzemních vod ?
mezi světy ohromná louže vylitýho vína z Krve
po cestičce kolem nemocničních pavilonů
odcházejí shrbená záda ustaranýho soumraku
začíná mžít...
kéž by mžilo pro naději nebo alespoň pro tu blízkost, kterou jis příteli předal
15.06.2016 23:54:29 | Akrij8
někdy z nás zbývá jen tenká nitka a holub ji páře ... musela jsem si báseńku nechat uležet, je silná, dneska, na ex jsem ji nedala ... krásná o slábnutí, ale ještě bychom mohli ... když musíme:)
15.06.2016 22:58:21 | Ragnell
...poštou holubí Ti posílám zrána květ však neokoralý...vonící dosud čerstvým nebem..:-D*
vděčně Frr*
16.06.2016 06:24:32 | Frr