Proudí hlavou bez přestání
dobrý nápady i ty špatný
záhadou je proč těch špatných je většina
a těch dobrých asi tak sestina
jsem ale rád že mi hlava funguje
horší by bylo kdyby ne
v takových případech je ale člověk ve svém světě
nic ho z něj nevyvede
a to bych si někdy přál vypnout a neřešit nic
mít v hlavě myšlenkový peace
stane se to někdy ?
to je otázka zřejmě na věky
jsem šťastný za to jaký jsem
nelíbí se ti to ?
smůla je mi to líto
ale každopádně jsem rád za ty co útoky myšlenek vydrželi
a mockrát díky že jste ze mě dosud nezešíleli....