Anotace: Tanči, piš, maluj...
Prosaď své činy,
neposlouchej ty lživý kidy.
Věnuj se svému talentu,
pokud chceš být slavný, poznáš to na svém kontu.
Tanči, piš, maluj,
svoje schopnosti světu daruj.
Nevzdávej se a jdi si za svým snem,
budeš se postupně zlepšovat každým dnem.
Neposlouchej hejtry, hejtři komentujou snad všechno
a oni sami umí hovno.
Usměj se, trénuj, jdi dál,
najdou se i lidé, co tvůj talent ocení
a nebudeš už nikdy sám.