Barcelona
Anotace: O dávné cestě za slávou.
Já a ty jsme volní,
přesto svázáni cestou.
Vybrali jsme si Barcelonu,
kde těžká křídla povyrostou.
Dnem i nocí v zápřahu,
stavíme bohémský stadion.
Olympiáda sláva jest,
my s vlastním rekordem,
zhasneme lampión.
55 tisíc vzteklých diváků,
to jsou ty ozdoby Montjüic.
Pot a křik zahoďme,
vracíme se do Czech republic.
Komentáře (0)