Kdybych tak měl své letadlo a byl letcem
nahodil bych motory roztočil vrtuli a řek bych vznes se
letěl bych si volně jako pták
až tam někam do oblak
byl bych lehký jako pírko
nic by mně netížilo
letěl bych do dáli za sluncem
zapadajíc za horizontem
a na tváři s širokým úsměvem
bych si pomyslel
není to nádhera dívat se na svět z výšky ?
proč si jen klademe různé pasti a nástrahy
lepší je snad žíti v míru a pokoji
proč to tak není
lidé se zkrátka těžko mění.....