Život nabral plné obrátky
Anotace: To co přišlo předčilo dřívějši :-)
Za výrazné podpory oxytocinu
Uslyšela jsem tvůj první názor na dnešní svět
Ačkoliv moc rozumět ti ještě nebylo
Tvůj hlas hned uměla jsem nazpaměť
A teď když skláním se nad tebou
Ty klidně a andělsky v postýlce spící
Marně v temnotě paměti své hledám
(Snad pomohlo by světlo milionu svící)
Kdy naposled život můj nabral tak plné obrátky
To dohromady už nedám
Nevadí
I v pětatřiceti letech
jsou to díky tobě
Krásné začátky
Přečteno 722x
Tipy 10
Poslední tipující: martinaV, Polux Troy, Jort, Nikita44, V.N.Losinský, Frr, Jin&Jang
Komentáře (0)