Hledam
Mas chut duhy
ktera se vypari
mas vuni deste
jenz jen oblazi.
Proudis vzduchem
v letnim bezvetri
proudis s odlesky
kdyz se seseri.
Bloudim ve hvezdach
soumraku svitani
bloudim v krajinach
davnych setkani.
Hledam cestu
po ktere jit
hledam smer
jak dale zit.
Přečteno 447x
Tipy 4
Poslední tipující: Jort, Móny, Kubíno, Jin&Jang
Komentáře (4)
Komentujících (3)