Otevřené duše
jsou mezi námi
a stydí se -
než otevřou
své duše . . .
a z duší otevřených pak -
vzlétnou
myšlenky či obrazy -
jak kamínky nad hladinu
a některý z nich
tu vodu rozvlní -
a některý z nich
zapadne bez
povšimnutí . . .
jsou mezi námi
a stydí se -
než otevřou
své duše . . .
ty duše otevřené pak -
doufají
že myšlenky či obrazy -
co vzlétly jak kamínky
nad hladinu
tu vodu rozvlní -
a bude jich víc
než těch
druhých . . .
Za foto děkuji MIRA Photography www.facebook.com/miraaphotography?fref=ts