Koupel
koupu se ve smutku -
a není to to pravé
a není to to báječné
jak koupel
obvykle
bývá . . .
nohy mne studí -
i pěna už mizí -
však cosi mne drží -
a já se stydím -
když je ta koupel -
ta koupel ve smutku
tak nepříjemná
proč už - s a k r a !
nevypustím
tu vodu? . . .
Za foto děkuji MIRA Photography www.facebook.com/miraaphotography?fref=ts
Takový ten smutek a pošmurné chvíle, které ne a ne dostat z hlavy.
Hezky napsané... :-)
27.06.2016 20:40:12 | Kubíno
:) někdy je ucpaný odpad a na vaně víko:) ... zašuměla chladnoucí pěnou ... jak u koupelí obvykle bývá:)*
27.06.2016 08:14:12 | Ragnell