(stereo)TYPY
Anotace: Už jste se cítili jako zubní kartáček?
Není to láska
snad je to jen splín
či stín na duši
co stále se pokouší
vracet se zpět do
rozjetých kolejí
života
a
nabourává
stereotyp dvou
zubních kartáčků
na umyvadle
co čekají na své
(po)užití
jako já
Přečteno 331x
Tipy 5
Poslední tipující: Kutty, Ell19, Fany, JSJ
Komentáře (2)
Komentujících (2)