Hvězdná přání
Anotace: Každý máme nějaké...
Když den ke konci
se nachýlí
a slunce jde jinam spát
a hvězdy své baterie dobíjí
- teď pojď si něco přát!
Chci psát básně jak Hrabě
a líbat jako bůh
a nedělat nic marně
Chci cítit čistý vzduch
a netrápit se nadějí
a mít kam složit hlavu
Chci plnou náruč lásky mít
a neztratit se v davu
Přečteno 409x
Tipy 3
Poslední tipující: MK, Fany
Komentáře (2)
Komentujících (2)