My všichni školou povinní
do školy už skoro nechodíme
a na deštivém Harcově
radši za závojem kouře
tančíme ve světlech
blikajících měsíců
k ránu když usínáš
vzbudí tě příroda
a radostné volání do noci
a ty mi posloužíš
jako noční nevěsta a...
jako stolek na lahváče